

Agenda for IHPBA General Assembly

18.05 – 19.15 hrs, Friday 22 April 2016, WTC Theater, WTC Sheraton, São Paulo, Brazil Chair: Dr P Jagannath

1	Welcome and President's Report	10 minutes	P Jagannath
2	IHPBA Distinguished Medal Award presentation	18:15 5 minutes	P Jagannath
3	Nominating Committee Report • New committee updates	18.20 5 minutes	James Garden
4	 Secretary General's Report Website and myHPB National Chapters Membership 	18.25 10 minutes	Martin Smith
5	IHPBA Foundation	5 minutes	W Jarnagin
6	Treasurer's Report	18.40 5 minutes	Sean Mulvihill
7	HPB Journal Report	18.45 5 minutes	James Garden
8	World Congress 2016 Report	18.50 5 minutes	Luiz Carneiro
9	World Congress 2018 Update	18.55 5 minutes	Pierre Alain Clavien
10	World Congress 2020 Update	19.00 3 minutes	Christopher Christophi
11	Announcement of IHPBA 2022 host city	19.03 2 minutes	P Jagannath
12	 Any other Business Resolution to adopt Combined Membership for All Vote on acceptance of revisions to Bylaws Vote to approve 2022 World Congress venue 	19.05 5 minutes	P Jagannath
13	Handover of Presidency	19.10	P Jagannath
	Meeting Closed	19.15	